بومیسازی دانش فنی تعمیرات قطعات دستگاههای حفاری مغزهگیری
اجرای پروژههای بومیسازی تعمیرات تجهیزات دستگاههای حفاری مغزهگیری با اجرای یک برنامه استراتژیک مدون در دستور کار شرکت یاقوت توسعه معادن و فلزات خاورمیانه قرار گرفت.
اسماعیل اعلایی مدیر حفاری شرکت یاقوت در این خصوص گفت: این شرکت با داشتن سابقهای در حدود دو سال در صنعت حفاری کشور، با بهرهمندی از دانش فنی متخصصان بومی، مشارکت با شرکتهای دانش بنیان و شرکتهای خصوصی پیشگام در حوزه ماشینکاری و فلزکاری به موفقیتهای ارزندهای دست یافته است.
وی افزود: شرکت یاقوت در گام اول با بهرهگیری از فناوریهای مورد استفاده در صنعت حفاری چاههای نفتی در تهیه گل حفاری و جلوگیری از هدر رفت سیال حفاری (جلوگیری از آبخور شدن گمانه) توانست به راندمان بالایی در نرخ حفاری دست یابد. این اقدام ضمن سرعت بخشیدن به فرآیند حفاری، موجب افزایش طول عمر قطعات درون چاهی از جمله سرمته نیز شد.
مهندس اعلایی با اشاره به کسب نتایج موفق در تجربیات گذشته ادامه داد: شرکت یاقوت با داشتن چهار دستگاه حفاری مغزهگیری و مواجه بودن با هزینههای بالای تعمیرات و نگهداری قطعات، در گام بعدی و پس از انجام یک دوره مطالعاتی و آزمایشی با شناسایی قطعات و تجهیزات حفاری پرمصرف که از حساسیت بالایی در فرآیند حفاری برخوردار هستند و هزینههای زیادی را به سرمایه گذار/پیمانکار تحمیل مینمایند؛ موفق شد هزینههای نگهداری و تعمیرات قطعات و تجهیزات حفاری را به شکل قابل توجهی کاهش دهد که این کاهش هزینهها به افزایش بهرهوری دستگاه و افزایش بازدهی سرمایهگذاری منجر شد.
اسماعیل اعلایی بیان داشت: این شرکت از اواسط سال 1403، تعمیرات تخصصی و بهینهسازی تجهیزات مورد استفاده در دستگاههای حفاری از جمله هیدروموتورهای پیستونی دور بالا، گیربکس، یونیت اسپندل و یونیت وینچ را توسط بومیسازی دانش فنی تعمیرات صورت داده است. به این ترتیب که با شناسایی مناسب ترین فولاد آلیاژی و روش سخت کاری برای تولید شافت، پیستون و دندههای مورد استفاده، باعث افزایش طول عمر این قطعات و استحکام بالاتر در برابر فرورفتگی، ترک خوردگی و سایش شده است.
جلسه مجمع عمومی عادی سالانه شرکت یاقوت با حضور سهامداران برگزار شد.
دکتر اردشیر سعدمحمدی در مجمع عمومی فوقالعاده شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات از نتایج امیدبخش در محدوده نازیل خبر داد.
جلسه گزارش عملکرد نه ماهه و بودجه 1404 شرکت یاقوت با حضور آقای دکتر قائمی راد معاون برنامه ریزی، بودجه و نظارت بر شرکت های هلدینگ توسعه معادن و فلزات برگزار شد.
پس از عملیات حفاری مغزهگیری در آنومالی 11 ساغند، شرکت یاقوت طی قراردادی جدید عملیات حفاری اکتشافی در آنومالی 5 ساغند را آغاز نمود.
حضور فعالانه یاقوت توسعه معادن و فلزات خاورمیانه در پروژه های حفاری اکتشافی
معرفی ظرفیت های شرکت یاقوت توسعه معادن و فلزات خاورمیانه در نمایشگاه ایران کانمین